ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 Γεννήθηκα το 1969 στον Πειραιά. Εισήλθα στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1989 και αποφοίτησα σε 5 χρόνια ακριβώς τον Ιούνιο του 1994, έχοντας πάρει υποτροφίες και στα 5 έτη.

Από το 1996 είμαι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς και της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας και διατηρώ ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Κερατσίνι. Ασχολούμαι με όλο το φάσμα της οδοντιατρικής. Έχω παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και συνέδρια θεωρητικά και πρακτικά, σε τομείς όπως τα οδοντιατρικά LASER και η αισθητική οδοντιατρική ,τα εμφυτεύματα , η ελάχιστα επεμβατική οδοντιατρική, η ορθοδοντική αλλά και η αισθητική του δέρματος του προσώπου , τα βλαστοκύτταρα, το υαλουρονικό οξύ, το BOTOX κλπ.

Έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη χρήση των LASER για οδοντιατρικές θεραπείες και έχω παρακολουθήσει τα ΜODULE I+II της SOLA LASER ΑCADEMY, University of Vienna αποκτώντας τον τίτλο του LSΟ (LASER SAFETY OFFICER). Έχω αποκτήσει επίσης πιστοποιητικό για ασφαλή χρήση υαλουρονικού οξέως και BOTOX για τη μείωση των ρυτίδων στο πρόσωπο από την Australian Academy of Dento-Facial Aesthetics (AADFA) και της συσκευής Dermaroller για βελτίωση ρυτίδων, πόρων, ουλών και ατελειών στο πρόσωπο. Έχω εκπαιδευτεί για 18 μήνες στο Dentist Education Institute, για τη χρήση των αυξητικών παραγόντων και των βλαστοκυττάρων στην οδοντιατρική, αλλά και στην αισθητική προσώπου έχοντας και την αντίστοιχη πιστοποίηση.

BIOGRAFIKO EKPAIDEYSH AUXHTIKOUS PARAGODES VLASTOKYTTARA

από την εκπαίδευση για αυξητικούς παράγοντες και βλαστοκύτταρα

Έχω αποκτήσει μετά από 12 μήνες εκπαίδευση τους τίτλους Master in Implantology και Advanced Diploma in Implantology με πιστοποίηση Edexcel (κρατικό δίπλωμα της Μεγάλης Βρετανίας) στον τομέα της Εμφυτευματολογίας

BIOGRAFIKO MASTER IN IMPLANTOLOGY

          από το MasterinImplantology

Έχω δώσει συνεντεύξεις στην τηλεόραση και σε περιοδικά με θέματα κυρίως το LASER στην οδοντιατρική και τη χρήση αυξητικών παραγόντων και βλαστοκυττάρων στην οδοντιατρική. Έχω δημοσιεύσει εργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μάλιστα η εργασία μου με τίτλο  << IPG DentistEdu Technique – Bone Augmentation in the Sinuses without sinus floor elevation >> , έχει βραβευτεί με το βραβείο της δεύτερης καλύτερης εργασίας στο διεθνές συνέδριο της Padova,  << International Congress on Implant Prosthodontics >>.

Είμαι ιδρυτικό μέλοςστην WAGroFCSD ( World Academy for Growth Factors and Stem Cells in Dentistry ) , όπως επίσης και μέλος  των :

WFLD (World Federation of Laser Dentistry )

HELSOLA (Hellenic society for Oral Laser Application)

GSLD (Greek Society for Laser Dentistry)

ΕΟΟ (Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία )

ΟΣΠ (Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά )

 


BIOGRAFIKO SEMINARIA BOTOX YALOURONIKOU

    Σεμινάρια BOTOX, υαλουρονικού   

 

BIOGRAFIKO DIETHNES SYNEDRIO EMFYTEVMATWN

Διεθνές συνέδριο εμφυτεμάτων

 

BIOGRAFIKO SEMINARIA AISTHHTIKHS OULWN EMFYTEVMATOLOGIAS

Σεμινάρια αισθητικής ούλων  και εμφυτευματολογίας

  • Προβολές: 9796

Ακολουθήστε μας