Γνώσεις & εμπειρία

Ο χειρουργός οδοντίατρος Λάμπρος Ι. Μπέλεσης εξασκεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια την οδοντιατρική τέχνη στο ιατρείο του στον Πειραια (Κερατσινι). Είναι τελειόφοιτος της οδοντιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου εισήλθε τρίτος σε σειρά κατάταξης από όλη την Ελλάδα και πήρε το πτυχίο του πρώτος από το τμήμα του, παίρνοντας υποτροφίες και στα πέντε έτη.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει παρακολουθήσει αδιάλλειπτα και με συνέπεια όλες τις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στην οδοντιατρική, παίρνοντας μέρος σε δεκάδες συνέδρια, σεμινάρια και επιστημονικά εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο κ. Μπέλεσης είναι μεταξύ άλλων, κάτοχος του Laser safety officer (LSO), για την ασφαλή χρήση του laserστην οδοντιατρική από τη SOLA LASER ACADEMY, University of Vienna.

Έχει αποκτήσει πιστοποιητικό για να εφαρμόζει ενέσιμο υαλουρονικό οξύ και BOTOX για την αισθητική του προσώπου από την Australian Academy of Dento-Facial Aesthetics (AADFA) και από αντίστοιχους ελληνικούς φορείς.

 Έχει πιστοποιητικό χρήσης αυξητικών παραγόντων και βλαστοκυττάρων τόσο στην αισθητική προσώπου (αυτολογη μεσοθεραπεια), όσο και στις οδοντιατρικές θεραπείες, από το Dentist Education Institute.

Έχει αποκτήσει μετά από δωδεκάμηνη εκπαίδευση τους τίτλους Master in Implantology και Advanced Diplomain Implantology με πιστοποίηση Edexcel (Κρατικό δίπλωμα Μεγάλης Βρετανίας) για τα εμφυτευματα δοντιων.

Μέσα από συνεχή εκπαιδευτικά προγράμματα έχει εμβαθύνει σε τομείς όπως η αισθητικη οδοντιατρικη, τα εμφυτευματα δοντιων, η αορατη ορθοδοντικη με διαφανεις ναρθηκες, η λευκανση δοντιων, τα σφραγισματα δοντιων με λειζερ, το υαλουρονικό οξύ και το botox, η χρήση των αυξητικών παραγόντων και των βλαστοκυττάρων στην οδοντιατρική και πολλά άλλα.

 

  • Προβολές: 5542

Ακολουθήστε μας