Τεχνολογία και καινοτομία

Ο εξοπλισμός της οδοντιατρικής κλινικής μας, περιλαμβάνει πέρα από τις συνήθεις κλασσικές συσκευές, πολλές άλλες πρωτοποριακές συσκευές και υλικά, που ανεβάζουν ψηλά τον πήχη των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στην κορυφή του καινοτόμου εξοπλισμού βρίσκεται το απόλυτο εργαλείο για ανώδυνη, αισθητική και αποτελεσματική οδοντιατρική: το laser σκληρών και μαλακών ιστών Waterlase MD Turbo.

Με τη συσκευή φυγοκέντρησης Medifugeμπορούμε να απομονώσουμε συμπυκνωμένους αυξητικούς παράγοντες και βλαστοκύτταρα από το αίμα του ασθενή για χρήση σε εμφυτευματα δοντιων, σε αναπλάσεις οστού και ούλων στην αυτολογη μεσοθεραπεια προσώπου κλπ.

Για τις ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις), χρησιμοποιούμε τις δύο κορυφαίες συσκευές ενδοδοντίας του κόσμου: τον εντοπιστή  ακρορριζίου Morita για την ακριβή μέτρηση του μήκους του δοντιου και τη συσκευή Reciproc , που παράγει όχι μόνο περιστροφικές, αλλά και παλινδρομικές κινήσεις για τον πιο ασφαλή, γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό των ριζών από τα μικρόβια.

Στις θεραπείες ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας χρησιμοποιούμε τον πιεζοηλεκτρικό υπέρηχο με led της EMS, που καθαρίζει απαλά και ανώδυνα τα δόντια, καθώς και το laser.

Στις ορθοδοντικές θεραπείες εφαρμόζουμε με μεγάλη επιτυχία την αορατη ορθοδοντικη με διαφανεις  ναρθηκες, αλλά και πολλούς σύγχρονους μηχανισμούς που δρουν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Στην προσθετική έχουμε τη δυνατότητα για προσθετική χωρίς μέταλλο, τόσο στις ακίνητες εργασίες (στεφάνες και γέφυρες ζιρκονίου ή ολοκεραμικές), όσο και στις κινητές εργασίες (ακεταλικά με ροζ ή διαφανή άγκιστρα).

Στην ακτινολογία και την απεικόνιση, διαθέτουμε το κορυφαίο ψηφιακό ακτινογραφικό μηχάνημα της Kodakπου μειώνει ως και 95% τη δόση της ακτινοβολίας και παράγει εντυπωσιακά ευκρινή εικόνα, αλλά και την ενδοστοματική κάμερα της Kodakγια λεπτομερείς απεικονίσεις των δοντιών.

Για την αποστείρωση των εργαλείων μας εμπιστευόμαστε τον αυτόκαυστο κλίβανο class-B ( την κορυφαία δηλαδή κατηγορία κλιβάνων).

 

  • Προβολές: 5579

Ακολουθήστε μας