Ουλεκτομές, χαλινεκτομές, αφαιρέσεις υπερπλαστικών ούλων, ινωμάτων κλπ. από τα ούλα, με LASER

Το LASER μπορεί πολύ εύκολα να αφαιρέσει βλάβες των ούλων όπως ινώματα ή υπερπλασίες , να κόψει το χαλινό της γλώσσας ή των χειλιών  ή ακόμα να αφαιρέσει τμήματα των ούλων κοντά στα δόντια για αισθητικούς ή θεραπευτικούς λόγους. Όλες αυτές οι τομές στα ούλα γίνονται χωρίς καθόλου αναισθησία, αφού ο ασθενής δε νιώθει τίποτα, ή σε κάποιες πιο βαθιές βλάβες μπορεί να χρειαστεί λίγη τοπική αναισθησία.

Οι επεμβάσεις αυτές γίνονται συνήθως σε λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά και δε χρειάζονται καθόλου νυστέρια ή ράμματα. Είναι εντυπωσιακό ότι δεν υπάρχει καθόλου αιμορραγία κατά την επέμβαση. Οι μετεγχειρητικές ενοχλήσεις μετά από τέτοιου είδους επεμβάσεις με το LASER ανύπαρκτες ή ελάχιστες και  η επούλωση γίνεται πολύ γρήγορα στις αμέσως επόμενες ημέρες.

  ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟΥ ΙΝΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΛΑ

THERAPEIES YPHRESIES AFAIRESH TRAVMATIKOU INWMATOS APO OULA

 

    ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΝΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ

THERAPEIES YPHRESIES AFAIRESH INWMATOS APO GLWSSA

        ίνωμα στη γλώσσα πριν και μετά την αφαίρεση με LASER

     ΧΑΛΙΝΕΚΤΟΜΗ   ΜΕ   LASER

THERAPEIES YPHRESIES XALINEKTOMH ME LASER

 

Σφραγισμα με λειζερ : ξεχάστε τις ενέσεις και τον πόνο στον οδοντίατρο

Ακολουθήστε μας

Μίνι βιογραφικό Μπέλεση Λάμπρου

Γεννήθηκα το 1969 στον Πειραιά. Εισήλθα στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1989 και αποφοίτησα σε 5 χρόνια ακριβώς τον Ιούνιο του 1994, έχοντας πάρει υποτροφίες και στα 5 έτη. Από το 1996 είμαι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς και της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας και διατηρώ ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Κερατσίνι.

Περισσότερα