10 απλές θεραπείες για να φύγετε πιο όμορφοι από το οδοντιατρείο!!!

Σε ένα σύγχρονο οδοντιατρείο, η αισθητική οδοντιατρική και η αισθητική προσώπου παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή πράξη. Ολοένα και περισσότεροι ασθενείς αναζητούν θεραπείες με τις οποίες μπορούν να γίνουν πιο ελκυστικοί. Ένα όμορφο χαμόγελο και ένα όμορφο πρόσωπο μας δίνουν αυτοπεποίθηση, μας κάνουν πιο γοητευτικούς και πιο σίγουρους στις προσωπικές και στις κοινωνικές μας σχέσεις. Ο οδοντίατρος είναι αυτός που μπορεί να προσφέρει, σε μια συνεδρία τις πιο πολλές φορές, μια σημαντική ανανέωση στην αισθητική μας, με πολλές διαφορετικές θεραπείες.

xaropo proswpo

1. Ανασύσταση δοντιού με άξονα
Όταν ένα δόντι έχει σπάσει υπερβολικά και έχει μείνει μόνο η ρίζα, ο οδοντίατρος μπορεί να κάνει ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση) και έπειτα να δημιουργήσει ξανά το δόντι, χρησιμοποιώντας μία μικρή βίδα (άξονα) που κολλάει και βιδώνει στη ρίζα του δοντιού. Το υλικό της έμφραξης συγκρατείται στη θέση του από τον άξονα και τέτοιου είδους κατασκευές έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι επίσης σημαντικό ότι κάνοντας ανασύσταση με άξονα, ο ασθενής δεν χρειάζεται να καταφύγει σε πολύ πιο ακριβές και επεμβατικές λύσεις, όπως είναι οι γέφυρες ή τα εμφυτεύματα.

belessis1


2. Όψεις ρητίνης ή πορσελάνης
Με τις όψεις ρητίνης ή πορσελάνης μπορούμε εύκολα και γρήγορα να μεταμορφώσουμε ένα χαμόγελο. Σε μόλις μία συνεδρία αλλάζουμε το σχήμα, το χρώμα, τη θέση ή τη κλίση των δοντιών τελείως ανώδυνα. Έτσι άμεσα επιτυγχάνουμε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση. Με τις όψεις μπορούμε να κάνουμε πολλές βελτιώσεις με μία μόνο κίνηση:
-να κλείσουμε κενά διαστήματα ανάμεσα στα δόντια
-να κάνουμε στραβά δόντια να δείχνουν πιο ίσια
-να κάνουμε τα δόντια πιο λευκά
-να κάνουμε πιο ομοιόμορφο το χαμόγελο, όταν τα δόντια έχουν πολλά παλιά σφραγίσματα ή χρωστικές
-να διορθώσουμε δόντια με μεγάλες αποκλίσεις
-να διορθώσουμε το χαμόγελο σε αραιά ή έντονα συνωστισμένα δόντια

belessis2

belessis3

belessis4

belessis5

belessis6

3. Αόρατη ορθοδοντική με διαφανείς νάρθηκες
Η αόρατη ορθοδοντική με διαφανείς νάρθηκες είναι ο πιο μοντέρνος τρόπος για να αποκτήσετε ίσια δόντια, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα ενοχλητικά και αντιαισθητικά σιδεράκια. Οι διαφανείς νάρθηκες είναι πολύ λεπτοί και σχεδόν αόρατοι, μπορούν όμως να μετακινήσουν τα δόντια εύκολα, γρήγορα, ανώδυνα και οικονομικά. Λειτουργούν άριστα, χωρίς να επηρεάζουν τη μάσηση, τη στοματική υγιεινή και την κοινωνική ζωή του ασθενή. Έχουν τη δυνατότητα να θεραπεύσουν σχεδόν όλα τα ορθοδοντικά προβλήματα:
-συνωστισμοί δοντιών
-περιστροφές
-μεγάλα κενά ανάμεσα στα δόντια
-παρεκτόπιση μέσης γραμμής
-λάθος κλίσεις των δοντιών
-ασυμμετρίες αριστερής και δεξιάς πλευράς

dontia pollaxaxax

4. Λεύκανση δοντιών
Η λεύκανση των δοντιών είναι μια απλή ανώδυνη θεραπεία, που μπορεί άμεσα να βελτιώσει το χαμόγελο και συνολικά την έκφραση του προσώπου. Μπορεί να γίνει είτε στο ιατρείο σε ένα μόνο ραντεβού είτε στο σπίτι χρησιμοποιώντας διαφανείς νάρθηκες (μασελάκια) γεμισμένους με λευκαντικό τζελ.

 narthikes


5. Λεύκανση ούλων (αφαίρεση μελανίνης) με LASER
Πολλές φορές τα δόντια έχουν όμορφο σχήμα, καλή θέση και καλό χρώμα, όμως τα ούλα έχουν σκούρο χρώμα. Αυτό συμβαίνει λόγω αυξημένης παρουσίας μελανίνης στα ούλα και παρατηρείται κυρίως σε άτομα με σκούρο δέρμα. Βέβαια το LASER είναι το ιδανικό εργαλείο για να αφαιρέσουμε τη μελανίνη από τα ούλα με εύκολο, αναίμακτο και άμεσο τρόπο σε μία μόνο συνεδρία.

melanini oula


6. Ουλεκτομή με LASER
Κάποιες φορές τα ούλα είναι έντονα ορατά (ουλικό χαμόγελο) , είναι πρησμένα ή έχουν ασυμμετρίες. Τέτοιου είδους προβλήματα αντιμετωπίζονται πολύ εύκολα με το LASER, με το οποίο αναίμακτα, χωρίς νυστέρι και ράμματα, αφαιρεί τμήματα του ούλου σε δευτερόλεπτα.

laser oula


7. Ενέσιμο υαλουρονικό οξύ
Είναι αλήθεια πως με την ορθοδοντική, τη λεύκανση, τις όψεις, τα εμφυτεύματα, την προσθετική χωρίς μέταλλο κλπ μπορούμε να βελτιώσουμε εντυπωσιακά όχι μόνο το χαμόγελο, αλλά και τις αναλογίες ολόκληρου του προσώπου. Μπορούμε δηλαδή μόνο με την οδοντιατρική θεραπεία να ανορθώσουμε τις παρειές και τα χείλη, εξαλείφοντας με τον πιο φυσικό τρόπο τις ρυτίδες του κάτω μέρους του προσώπου.
Με το υαλουρονικό οξύ τώρα, έχουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε όλες σχεδόν τις ρυτίδες του προσώπου, να τονίσουμε το περίγραμμα ή να αυξήσουμε τα χείλη, να τονίσουμε τα ζυγωματικά, να βελτιώσουμε το σχήμα της μύτης ή του σαγονιού και γενικότερα να ανορθώσουμε ιστούς του προσώπου που δείχνουν γερασμένοι.

ualouroniko oxu

8. BOTOX
Το BOTOX αποτελεί την κλασσική πλέον λύση για την αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης του επάνω μέρους του προσώπου. Βέβαια έχει πολύ περισσότερες χρήσεις όπως:
-εξάλειψη ρυτίδων μετώπου
-εξάλειψη ρυτίδων μεσόφρυου και της περιοχής γύρω από τα μάτια
-εξάλειψη ρυτίδων της μύτης
-ανύψωση φρυδιών
-ανύψωση γωνιών των χειλιών
-μείωση ρυτίδων καπνιστού
-μείωση ρυτίδων λαιμού
-μείωση ουλικού χαμόγελου, κλπ.

botox

9. Αυτόλογη μεσοθεραπεία
Η αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι μια θεραπεία αντιγήρανσης, στην οποία δεν χρησιμοποιούμε κάποια χημική ουσία, παρά μόνο συστατικά από το αίμα του ασθενή. Αφού κάνουμε αιμοληψία από μια φλέβα του ασθενή, μεταφέρουμε τα φιαλίδια με το αίμα σε μια συσκευή, από όπου σε λίγα λεπτά έχουμε στη διάθεσή μας συμπυκνωμένους τους αυξητικούς παράγοντες και τα βλαστοκύτταρα που περιέχει το αίμα. Στην συνέχεια με μικροσκοπικές βελόνες μεσοθεραπείας κάνουμε έγχυση του υλικού στο δέρμα που θέλουμε να αναζωογονήσουμε.
Με την αυτόλογη μεσοθεραπεία αυξάνουμε με τον πιο φυσικό τρόπο το κολλαγόνο, το υαλουρονικό οξύ, την ελαστίνη, την αιμάτωση του δέρματος αλλά και ολόκληρο το συνδετικό ιστό του δέρματος. Έτσι επιτυγχάνουμε:
-πρόληψη και θεραπεία της κυτταρίτιδας και της όψης φλοιού πορτοκαλιού
-πιο λαμπερό, πιο ελαστικό, πιο σφιχτό, λείο και ομοιόμορφο δέρμα
-πρόληψη και θεραπεία δυσχρωμιών και υπερμελάγχρωσης
-πρόληψη και θεραπεία ρυτίδων
-αύξηση μεταβολισμού των κυττάρων
-αύξηση της ενυδάτωσης του δέρματος
Το υλικό της αυτόλογης μεσοθεραπείας μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όχι μόνο σε ενέσιμη μορφή, αλλά και για τη δημιουργία μιας εξατομικευμένης κρέμας για το δέρμα, αλλά και μιας ειδικής μάσκας προσώπου.
Η αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι η πιο φυσική αντιγηραντική μέθοδος για να σταματήσουμε τη φθορά του χρόνου στο δέρμα μας και να αποφύγουμε άλλες πιο επιθετικές θεραπείες.

mesotherapeia

10.Θεραπείες με laser

Με τη χρήση του LASER μπορούν εύκολα να γίνουν επεμβάσεις αφαίρεσης σπίλων, ινωμάτων, μικρών ογκιδίων και άλλων μορφωμάτων από το δέρμα ή τα χείλη. Μπορούμε ακόμα να διορθώσουμε ρυτίδες ή ουλές, αλλά και να εξαλείψουμε δυσχρωμίες, ανομοιομορφίες και ανωμαλίες του δέρματος, επιτυγχάνοντας μια εμφανή ανανέωση στην αισθητική μας.

 spuri

thumbs up girl


belessis cosmetic & laser dentistry

  • Προβολές: 12259

Ακολουθήστε μας