6 απλές θεραπείες για να φύγετε πιο όμορφοι από το οδοντιατρείο!!!

Σε ένα σύγχρονο οδοντιατρείο, η αισθητική οδοντιατρική και η αισθητική προσώπου παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή πράξη. Ολοένα και περισσότεροι ασθενείς αναζητούν θεραπείες με τις οποίες μπορούν να γίνουν πιο ελκυστικοί. Ένα όμορφο χαμόγελο και ένα όμορφο πρόσωπο μας δίνουν αυτοπεποίθηση, μας κάνουν πιο γοητευτικούς και πιο σίγουρους στις προσωπικές και στις κοινωνικές μας σχέσεις. Ο οδοντίατρος είναι αυτός που μπορεί να προσφέρει, σε μια συνεδρία τις πιο πολλές φορές, μια σημαντική ανανέωση στην αισθητική μας, με πολλές διαφορετικές θεραπείες.

xaropo proswpo

1. Ανασύσταση δοντιού με άξονα
Όταν ένα δόντι έχει σπάσει υπερβολικά και έχει μείνει μόνο η ρίζα, ο οδοντίατρος μπορεί να κάνει ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση) και έπειτα να δημιουργήσει ξανά το δόντι, χρησιμοποιώντας μία μικρή βίδα (άξονα) που κολλάει και βιδώνει στη ρίζα του δοντιού. Το υλικό της έμφραξης συγκρατείται στη θέση του από τον άξονα και τέτοιου είδους κατασκευές έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι επίσης σημαντικό ότι κάνοντας ανασύσταση με άξονα, ο ασθενής δεν χρειάζεται να καταφύγει σε πολύ πιο ακριβές και επεμβατικές λύσεις, όπως είναι οι γέφυρες ή τα εμφυτεύματα.

belessis1


2. Όψεις ρητίνης ή πορσελάνης
Με τις όψεις ρητίνης ή πορσελάνης μπορούμε εύκολα και γρήγορα να μεταμορφώσουμε ένα χαμόγελο. Σε μόλις μία συνεδρία αλλάζουμε το σχήμα, το χρώμα, τη θέση ή τη κλίση των δοντιών τελείως ανώδυνα. Έτσι άμεσα επιτυγχάνουμε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση. Με τις όψεις μπορούμε να κάνουμε πολλές βελτιώσεις με μία μόνο κίνηση:
-να κλείσουμε κενά διαστήματα ανάμεσα στα δόντια
-να κάνουμε στραβά δόντια να δείχνουν πιο ίσια
-να κάνουμε τα δόντια πιο λευκά
-να κάνουμε πιο ομοιόμορφο το χαμόγελο, όταν τα δόντια έχουν πολλά παλιά σφραγίσματα ή χρωστικές
-να διορθώσουμε δόντια με μεγάλες αποκλίσεις
-να διορθώσουμε το χαμόγελο σε αραιά ή έντονα συνωστισμένα δόντια

belessis2

belessis3

belessis4

belessis5

belessis6

3. Αόρατη ορθοδοντική με διαφανείς νάρθηκες
Η αόρατη ορθοδοντική με διαφανείς νάρθηκες είναι ο πιο μοντέρνος τρόπος για να αποκτήσετε ίσια δόντια, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα ενοχλητικά και αντιαισθητικά σιδεράκια. Οι διαφανείς νάρθηκες είναι πολύ λεπτοί και σχεδόν αόρατοι, μπορούν όμως να μετακινήσουν τα δόντια εύκολα, γρήγορα, ανώδυνα και οικονομικά. Λειτουργούν άριστα, χωρίς να επηρεάζουν τη μάσηση, τη στοματική υγιεινή και την κοινωνική ζωή του ασθενή. Έχουν τη δυνατότητα να θεραπεύσουν σχεδόν όλα τα ορθοδοντικά προβλήματα:
-συνωστισμοί δοντιών
-περιστροφές
-μεγάλα κενά ανάμεσα στα δόντια
-παρεκτόπιση μέσης γραμμής
-λάθος κλίσεις των δοντιών
-ασυμμετρίες αριστερής και δεξιάς πλευράς

dontia pollaxaxax

4. Λεύκανση δοντιών
Η λεύκανση των δοντιών είναι μια απλή ανώδυνη θεραπεία, που μπορεί άμεσα να βελτιώσει το χαμόγελο και συνολικά την έκφραση του προσώπου. Μπορεί να γίνει είτε στο ιατρείο σε ένα μόνο ραντεβού είτε στο σπίτι χρησιμοποιώντας διαφανείς νάρθηκες (μασελάκια) γεμισμένους με λευκαντικό τζελ.

 narthikes


5. Λεύκανση ούλων (αφαίρεση μελανίνης) με LASER
Πολλές φορές τα δόντια έχουν όμορφο σχήμα, καλή θέση και καλό χρώμα, όμως τα ούλα έχουν σκούρο χρώμα. Αυτό συμβαίνει λόγω αυξημένης παρουσίας μελανίνης στα ούλα και παρατηρείται κυρίως σε άτομα με σκούρο δέρμα. Βέβαια το LASER είναι το ιδανικό εργαλείο για να αφαιρέσουμε τη μελανίνη από τα ούλα με εύκολο, αναίμακτο και άμεσο τρόπο σε μία μόνο συνεδρία.

melanini oula


6. Ουλεκτομή με LASER
Κάποιες φορές τα ούλα είναι έντονα ορατά (ουλικό χαμόγελο) , είναι πρησμένα ή έχουν ασυμμετρίες. Τέτοιου είδους προβλήματα αντιμετωπίζονται πολύ εύκολα με το LASER, με το οποίο αναίμακτα, χωρίς νυστέρι και ράμματα, αφαιρεί τμήματα του ούλου σε δευτερόλεπτα.

laser oula 

thumbs up girl


belessis cosmetic & laser dentistry

  • Προβολές: 13555

Ακολουθήστε μας