ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το χαμόγελό μας μαζί με τα μάτια μας  είναι τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος στο πρόσωπό μας. Ένα όμορφο, υγιές χαμόγελο κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις και δίνει σίγουρα πλεονέκτημα στις προσωπικές, κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Το χαμόγελό μας δεν εξαρτάται φυσικά μόνο από τα δόντια μας. Οπωσδήποτε τα ίσια, λευκά, υγιή, χωρίς τερηδόνα, χρωστικές και πέτρα δόντια είναι  απαραίτητο στοιχείο για ένα ελκυστικό χαμόγελο. Όμως σημαντικό ρόλο στην αισθητική του χαμόγελου παίζουν και τα ούλα καθώς και τα χείλη.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε σε κάποιες τεχνικές, που μπορούν να βελτιώσουν εντυπωσιακά το χαμόγελο σε μία μόνο συνεδρία.

    1. ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ

Η πιο εντυπωσιακή λεύκανση επιτυγχάνεται φυσικά με τη χρήση λευκαντικού τζελ με ειδικούς νάρθηκες που φοράμε συνήθως τη νύχτα. Όμως πολύ καλό αποτέλεσμα μπορούμε να επιτύχουμε και με τη λεύκανση στο ιατρείο, που γίνεται σε μία συνεδρία, με την εφαρμογή του λευκαντικού και την ενεργοποίησή του με φως plasma ή laser.

    2. ΟΨΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Με τις όψεις σύνθετης ρητίνης έχουμε τη δυνατότητα να μεταμορφώσουμε εντυπωσιακά το χαμόγελο άμεσα, οικονομικά, εύκολα και ανώδυνα. Οι όψεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις εξής θεραπείες:

-κλείσιμο μεγάλων κενών

-ίσιωμα στραβών δοντιών

-άμεση και μόνιμη βελτίωση του χρώματος των δοντιών

-κάλυψη χρωστικών, δυσχρωμιών, παλιών εμφράξεων κλπ.

-έντονες κλίσεις δοντιών

-συνωστισμένα ή αραιά δόντια

-ασυμμετρίες δεξιάς και αριστερής πλευράς

    3. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΜΦΡΑΞΕΩΝ

Παλιά μαύρα σφραγίσματα από αμάλγαμα ή λευκά σφραγίσματα που έχουν κιτρινίσει μπορούν να αντικατασταθούν με νέα πιο σύγχρονα υλικά που προσδίδουν πολύ καλύτερη αισθητική.

    4. ΟΥΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ LASER

 

Κάποιες φορές τα ούλα είναι έντονα εμφανή στο χαμόγελο (ουλικό χαμόγελο), ή είναι κόκκινα, πρησμένα ή ασύμμετρα, λόγω ουλίτιδας, περιοδοντίτιδας ή αποκλίσεων των δοντιών.

Με τη χρήση του LASER είναι πολύ εύκολο, γρήγορο και ανώδυνο να κάνουμε τομές ακριβείας στα ούλα και να πετύχουμε άριστο αποτέλεσμα στη λεγόμενη <<ροζ αισθητική>>.

    5. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΚΟΥΡΩΝ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ (ΜΕΛΑΝΙΝΗΣ) ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΛΑ

Σε άτομα με σκούρο δέρμα είναι πολλές φορές έντονη η παρουσία της μελανίνης και στα ούλα τους, γεγονός που αποτελεί σημαντικό αισθητικό πρόβλημα, ειδικά όταν τα ούλα φαίνονται πολύ στο χαμόγελο.

Με τη χρήση του LASER απομακρύνεται εύκολα η υπερβάλλουσα μελανίνη ανώδυνα, γρήγορα και χωρίς αιμορραγία.

    6. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΣΕ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

Η τοποθέτηση του υαλουρονικού στην περιοχή γύρω από το στόμα είναι μια πολύ γρήγορη, εύκολη και με εντυπωσιακό αποτέλεσμα τεχνική. Με αυτήν την τεχνική μπορούμε να δώσουμε όγκο και ενυδάτωση σε επιλεγμένες περιοχές του δέρματος, με άμεσα εμφανή αποτελέσματα. Η έγχυση υαλουρονικού οξέος στην περιοχή γύρω από το  στόμα μπορεί να επιτύχει τα εξής:

-αύξηση όγκου των χειλέων

-τονισμό του περιγράμματος των χειλέων

-μείωση των ρινοπαρειακών ρυτίδων

-μείωση των ρυτίδων καπνιστού

-πιο ενυδατωμένο, λαμπερό και σφριγηλό δέρμα

-γέμισμα κενών ανάμεσα στα δόντια από την υποχώρηση των ούλων

-αύξηση όγκου και μείωση ρυτίδων σε άλλες περιοχές του σώματος και του προσώπου************

  7. ΝΗΜΑΤΑ PDO ΚΑΙ COG (μόνα τους ή σε συνδυασμό με αυτόλογη μεσοθεραπεία)

Με την εφαρμογή των πολύ λεπτών αυτών νημάτων ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα μπορούμε να ανορθώσουμε το δέρμα και να το κάνουμε πιο σφιχτό, πιο λαμπερό, πιο λείο με αποτέλεσμα που θα διαρκεί για πολύ. Ειδικά στην περιοχή γύρω από το στόμα μπορούμε να πετύχουμε τα εξής:

-πιο έντονο και πιο μακροχρόνιο τονισμό στο περίγραμμα των χειλέων , από αυτόν  που πετυχαίνουμε με το υαλουρονικό

-πιο μόνιμη και εμφανή μείωση των ρυτίδων καπνιστού

-εντυπωσιακή μείωση της ρυτίδας μεταξύ χειλέων και σαγονιού

-εμφανή μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού στο σαγόνι

-μείωση της ρινοπαρειακής αύλακας

-ανόρθωση του σαγονιού και των πεσμένων παρειών

-πιο λείο, λαμπερό και ομοιόμορφο δέρμα, λόγω της παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου

Τα νήματα PDO και COG χρησιμοποιούνται σε όλο το πρόσωπο, αλλά και σε ολόκληρο το σώμα. Είναι εύκολο να βελτιωθούν εντυπωσιακά περιοχές όπως ο λαιμός, οι παρειές, η περιοχή γύρω από τα μάτια, το σαγόνι, το ντεκολτέ, τα μπράτσα, το στήθος, οι γλουτοί, η κοιλιά τα γόνατα κλπ.

Ο συνδυασμός νημάτων και ταυτόχρονης αυτόλογης μεσοθεραπείας, μέσα από την ίδια βελόνα που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του νήματος είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη και πιο δημοφιλής θεραπεία παγκοσμίως για αισθητικούς σκοπούς. Με αυτήν την τεχνική η δράση των νημάτων ενισχύεται δραματικά από την έγχυση αυξητικών παραγόντων και βλαστοκυττάρων από το αίμα του ίδιου του ασθενή και τα αποτελέσματα είναι πιο εντυπωσιακά και πιο μακροπρόθεσμα.

C:\Users\λαμπρος\Desktop\φωτο ιατρειο σαλονι\logotypo belessis τελικο.png

οδοντιατρος, χαμογελο

  • Προβολές: 7185

Ακολουθήστε μας