ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το χαμόγελό μας μαζί με τα μάτια μας  είναι τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος στο πρόσωπό μας. Ένα όμορφο, υγιές χαμόγελο κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις και δίνει σίγουρα πλεονέκτημα στις προσωπικές, κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Το χαμόγελό μας δεν εξαρτάται φυσικά μόνο από τα δόντια μας. Οπωσδήποτε τα ίσια, λευκά, υγιή, χωρίς τερηδόνα, χρωστικές και πέτρα δόντια είναι  απαραίτητο στοιχείο για ένα ελκυστικό χαμόγελο. Όμως σημαντικό ρόλο στην αισθητική του χαμόγελου παίζουν και τα ούλα καθώς και τα χείλη.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε σε κάποιες τεχνικές, που μπορούν να βελτιώσουν εντυπωσιακά το χαμόγελο σε μία μόνο συνεδρία.

    1. ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ

Η πιο εντυπωσιακή λεύκανση επιτυγχάνεται φυσικά με τη χρήση λευκαντικού τζελ με ειδικούς νάρθηκες που φοράμε συνήθως τη νύχτα. Όμως πολύ καλό αποτέλεσμα μπορούμε να επιτύχουμε και με τη λεύκανση στο ιατρείο, που γίνεται σε μία συνεδρία, με την εφαρμογή του λευκαντικού και την ενεργοποίησή του με φως plasma ή laser.

    2. ΟΨΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Με τις όψεις σύνθετης ρητίνης έχουμε τη δυνατότητα να μεταμορφώσουμε εντυπωσιακά το χαμόγελο άμεσα, οικονομικά, εύκολα και ανώδυνα. Οι όψεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις εξής θεραπείες:

-κλείσιμο μεγάλων κενών

-ίσιωμα στραβών δοντιών

-άμεση και μόνιμη βελτίωση του χρώματος των δοντιών

-κάλυψη χρωστικών, δυσχρωμιών, παλιών εμφράξεων κλπ.

-έντονες κλίσεις δοντιών

-συνωστισμένα ή αραιά δόντια

-ασυμμετρίες δεξιάς και αριστερής πλευράς

    3. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΜΦΡΑΞΕΩΝ

Παλιά μαύρα σφραγίσματα από αμάλγαμα ή λευκά σφραγίσματα που έχουν κιτρινίσει μπορούν να αντικατασταθούν με νέα πιο σύγχρονα υλικά που προσδίδουν πολύ καλύτερη αισθητική.

    4. ΟΥΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ LASER

 

Κάποιες φορές τα ούλα είναι έντονα εμφανή στο χαμόγελο (ουλικό χαμόγελο), ή είναι κόκκινα, πρησμένα ή ασύμμετρα, λόγω ουλίτιδας, περιοδοντίτιδας ή αποκλίσεων των δοντιών.

Με τη χρήση του LASER είναι πολύ εύκολο, γρήγορο και ανώδυνο να κάνουμε τομές ακριβείας στα ούλα και να πετύχουμε άριστο αποτέλεσμα στη λεγόμενη <<ροζ αισθητική>>.

    5. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΚΟΥΡΩΝ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ (ΜΕΛΑΝΙΝΗΣ) ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΛΑ

Σε άτομα με σκούρο δέρμα είναι πολλές φορές έντονη η παρουσία της μελανίνης και στα ούλα τους, γεγονός που αποτελεί σημαντικό αισθητικό πρόβλημα, ειδικά όταν τα ούλα φαίνονται πολύ στο χαμόγελο.

Με τη χρήση του LASER απομακρύνεται εύκολα η υπερβάλλουσα μελανίνη ανώδυνα, γρήγορα και χωρίς αιμορραγία.

 

C:\Users\λαμπρος\Desktop\φωτο ιατρειο σαλονι\logotypo belessis τελικο.png

οδοντιατρος, χαμογελο

  • Προβολές: 8091

Ακολουθήστε μας