ΟΥΛΕΚΤΟΜΕΣ, ΧΑΛΙΝΕΚΤΟΜΕΣ, ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΥΛΩΝ, ΙΝΩΜΑΤΩΝ ΚΛΠ. ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΛΑ, ΜΕ LASER

Το LASER μπορεί πολύ εύκολα να αφαιρέσει βλάβες των ούλων όπως ινώματα ή υπερπλασίες , να κόψει το χαλινό της γλώσσας ή των χειλιών  ή ακόμα να αφαιρέσει τμήματα των ούλων κοντά στα δόντια για αισθητικούς ή θεραπευτικούς λόγους. Όλες αυτές οι τομές στα ούλα γίνονται χωρίς καθόλου αναισθησία, αφού ο ασθενής δε νιώθει τίποτα, ή σε κάποιες πιο βαθιές βλάβες μπορεί να χρειαστεί λίγη τοπική αναισθησία.

Οι επεμβάσεις αυτές γίνονται συνήθως σε λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά και δε χρειάζονται καθόλου νυστέρια ή ράμματα. Είναι εντυπωσιακό ότι δεν υπάρχει καθόλου αιμορραγία κατά την επέμβαση. Οι μετεγχειρητικές ενοχλήσεις μετά από τέτοιου είδους επεμβάσεις με το LASER ανύπαρκτες ή ελάχιστες και  η επούλωση γίνεται πολύ γρήγορα στις αμέσως επόμενες ημέρες.

  ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟΥ ΙΝΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΛΑ

        ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΝΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ

          ίνωμα στη γλώσσα πριν και μετά την αφαίρεση με LASER

           ΧΑΛΙΝΕΚΤΟΜΗ   ΜΕ   LASER

        Δείτε τον εξοπλισμό του Ιατρείου μας!

        Οδοντίατρος

        Λάμπρος Μπέλεσης

        Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 13 & ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (1ος Όροφος)
        187 57 Κερατσίνι, Πειραιάς
        +30 210 4008269
        +30 6972 072 917

        lbelessis@yahoo.gr

        Photo Gallery

        Δείτε τα τελευταία άρθρα

        ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

        Όταν γίνεται εξαγωγή κάποιου δοντιού δε χάνεται μόνο το συγκεκριμένο δόντι, αλλά τα ούλα και κυρίως το κόκαλο που βρίσκεται γύρω από το δόντι μειώνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό. Αυτό δημιουργεί μια μείωση του όγκου όλου του προσώπου στην περιοχή αυτή και δίνει τη χαρακτηριστική γερασμένη εικόνα στο πρόσωπο.

        ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΥΣΤΕΩΝ, ΚΟΚΚΙΩΜΑΤΩΝ, ΟΓΚΙΔΙΩΝ ΚΛΠ. ΑΠΟ ΤΟ ΟΣΤΟ, ΜΕ LASER

        Όλων των ειδών τα μορφώματα που μπορεί να έχουν αναπτυχθεί στο οστό των γνάθων μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν με τη χρήση του LASERγια τη δημιουργία των τομών γρήγορα, ανώδυνα και αναίμακτα, αποστειρώνοντας μάλιστα άριστα τόσο τις τομές όσο και την ίδια τη βλάβη.

        IPG ΤΕΧΝΙΚΗ

        Στην άνω γνάθο πολύ συχνά δεν υπάρχει αρκετό οστό για την τοποθέτηση αρκετών εμφυτευμάτων ή αρκετού μεγέθους εμφυτευμάτων. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο οδοντίατρος αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει μικρού μεγέθους εμφυτεύματα ή μικρότερο αριθμό εμφυτευμάτων, με αμφίβολο αποτέλεσμα στην αντοχή και στη μακροβιότητα της αποκατάστασης.

        ΑΝΥΨΩΣΗ ΙΓΜΟΡΕΙΟΥ

        Όταν θέλουμε να τοποθετήσουμε εμφυτεύματα στην πίσω πλευρά της άνω γνάθου, το πιο συχνό πρόβλημα είναι ότι το ύψος του οστού, από τα ούλα ως το ιγμόρειο, είναι μικρό και δε μπορούμε να τοποθετήσουμε αρκετά μεγάλα εμφυτεύματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις είτε χρησιμοποιούμε μικρότερου μήκους εμφυτεύματα είτε κάνουμε μια επέμβαση που λέγεται ανύψωση ιγμορείου.

        ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΤΙΔΑΣ

        Κάποιες φορές η περιοδοντίτιδα δεν ανταποκρίνεται στη συντηρητική θεραπεία με ριζική απόξεση και LASER , λόγω πιθανών ορμονικών προβλημάτων, γονιδιακής προδιάθεσης για περιοδοντίτιδα, προχωρημένων βλαβών ή πλημμελούς στοματικής υγιεινής.

        ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

        Όταν ένα δόντι είναι έγκλειστο ή έχει σπάσει και οι ρίζες του έχουν μείνει βαθιά μέσα στο οστό, τότε χρειάζεται χειρουργική εξαγωγή για να βγει. Συνηθέστερα έγκλειστα δόντια είναι οι φρονιμήτες οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται τελείως μέσα στο οστό ή να έχει εμφανιστεί ένα τμήμα τους μέσα στο στόμα (ημιέγκλειστοι).