ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το χαμόγελό μας μαζί με τα μάτια μας  είναι τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος στο πρόσωπό μας. Ένα όμορφο, υγιές χαμόγελο κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις και δίνει σίγουρα πλεονέκτημα στις προσωπικές, κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Το χαμόγελό μας δεν εξαρτάται φυσικά μόνο από τα δόντια μας. Οπωσδήποτε τα ίσια, λευκά, υγιή, χωρίς τερηδόνα, χρωστικές και πέτρα δόντια είναι  απαραίτητο στοιχείο για ένα ελκυστικό χαμόγελο. Όμως σημαντικό ρόλο στην αισθητική του χαμόγελου παίζουν και τα ούλα καθώς και τα χείλη.

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε σε κάποιες τεχνικές, που μπορούν να βελτιώσουν εντυπωσιακά το χαμόγελο σε μία μόνο συνεδρία.

    1. ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ

Η πιο εντυπωσιακή λεύκανση επιτυγχάνεται φυσικά με τη χρήση λευκαντικού τζελ με ειδικούς νάρθηκες που φοράμε συνήθως τη νύχτα. Όμως πολύ καλό αποτέλεσμα μπορούμε να επιτύχουμε και με τη λεύκανση στο ιατρείο, που γίνεται σε μία συνεδρία, με την εφαρμογή του λευκαντικού και την ενεργοποίησή του με φως plasma ή laser.

    2. ΟΨΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Με τις όψεις σύνθετης ρητίνης έχουμε τη δυνατότητα να μεταμορφώσουμε εντυπωσιακά το χαμόγελο άμεσα, οικονομικά, εύκολα και ανώδυνα. Οι όψεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις εξής θεραπείες:

-κλείσιμο μεγάλων κενών

-ίσιωμα στραβών δοντιών

-άμεση και μόνιμη βελτίωση του χρώματος των δοντιών

-κάλυψη χρωστικών, δυσχρωμιών, παλιών εμφράξεων κλπ.

-έντονες κλίσεις δοντιών

-συνωστισμένα ή αραιά δόντια

-ασυμμετρίες δεξιάς και αριστερής πλευράς

    3. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΜΦΡΑΞΕΩΝ

Παλιά μαύρα σφραγίσματα από αμάλγαμα ή λευκά σφραγίσματα που έχουν κιτρινίσει μπορούν να αντικατασταθούν με νέα πιο σύγχρονα υλικά που προσδίδουν πολύ καλύτερη αισθητική.

    4. ΟΥΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ LASER

Κάποιες φορές τα ούλα είναι έντονα εμφανή στο χαμόγελο (ουλικό χαμόγελο), ή είναι κόκκινα, πρησμένα ή ασύμμετρα, λόγω ουλίτιδας, περιοδοντίτιδας ή αποκλίσεων των δοντιών.

Με τη χρήση του LASER είναι πολύ εύκολο, γρήγορο και ανώδυνο να κάνουμε τομές ακριβείας στα ούλα και να πετύχουμε άριστο αποτέλεσμα στη λεγόμενη <<ροζ αισθητική>>.

    5. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΚΟΥΡΩΝ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ (ΜΕΛΑΝΙΝΗΣ) ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΛΑ

Σε άτομα με σκούρο δέρμα είναι πολλές φορές έντονη η παρουσία της μελανίνης και στα ούλα τους, γεγονός που αποτελεί σημαντικό αισθητικό πρόβλημα, ειδικά όταν τα ούλα φαίνονται πολύ στο χαμόγελο.

Με τη χρήση του LASER απομακρύνεται εύκολα η υπερβάλλουσα μελανίνη ανώδυνα, γρήγορα και χωρίς αιμορραγία.

Δείτε τον εξοπλισμό του Ιατρείου μας!

Οδοντίατρος

Λάμπρος Μπέλεσης

Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 13 & ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (1ος Όροφος)
187 57 Κερατσίνι, Πειραιάς
+30 210 4008269
+30 6972 072 917

lbelessis@yahoo.gr

Photo Gallery

Δείτε τα τελευταία άρθρα

8 ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ

Όταν ένα δόντι προσβληθεί από τερηδόνα, τα βακτήρια που βρίσκονται μέσα στη δομή του παράγουν οξέα, τα οποία διαλύουν τον ιστό του δοντιού και δημιουργούν μια κοιλότητα στο εσωτερικό του.

20 ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΜΕΣ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ!

Το να είσαι οδοντίατρος είναι ένα πολύ σοβαρό και αγχώδες λειτούργημα. Είναι καθημερινή η ενασχόληση με ανθρώπους που πονούν και βιάζονται να βρουν λύση στο πρόβλημά τους. Η πίεση και το stress φτάνουν καθημερινά σε ψηλά επίπεδα, για αυτό είναι απαραίτητη λίγη χαλάρωση και γέλιο για να μπορέσεις να συνεχίσεις.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΡΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΤΙΔΑΣ!!!

<<Δεν μπορούμε να θεραπεύσουμε αυτό που δε μπορούμε να δούμε.>> Αυτό είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός και όλοι καταλαβαίνουμε πως αν δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε καλά κάποιο πρόβλημα στα δόντια ή στα ούλα, τότε είναι αδύνατο να καταφέρουμε να το θεραπεύσουμε.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

<<Δεν μπορούμε να θεραπεύσουμε αυτό που δε μπορούμε να δούμε.>> Αυτό είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός και όλοι καταλαβαίνουμε πως αν δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε καλά κάποιο πρόβλημα στα δόντια ή στα ούλα, τότε είναι αδύνατο να καταφέρουμε να το θεραπεύσουμε.

PIERCING ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ; ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει δημοφιλές το piercing στο στόμα, κυρίως σε άτομα 25-35 ετών και κατά πλειοψηφία γυναίκες.

  Το piercing στο στόμα από έρευνες φαίνεται πως  γίνεται :

43% στη γλώσσα

33% στα χείλη

7% στα ούλα

3% στα χείλη

14% σε περισσότερα από ένα  σημείο